Νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος, ανήμερα της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου  της Ελληνικής Κοινότητος Κινσάσας.

 

Περισσότερα: Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κινσάσα

Κατηγορία: Νέα

Με την ευχή "Πορευθέντες μαθητεύσατε παν το Κογκό, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς τηρείν πάντα όσα ενετειλάμην υμίν"  κατευόδωσε την Κυριακή 30 Ιουλίου το Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κογκό τους νέους πτυχιούχους Θεολόγους του, απονέμοντας μετά από πενταετή σπουδή και δοκιμασία τα πτυχία τους, με την ευλογία της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου του Β΄.

 

Περισσότερα: Απονομη πτυχιων στο Ορθοδοξο Πανεπιστημιο του Κογκο

Κατηγορία: Νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος μετέβη στην περιοχή Mont-Ngafula προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών του Κέντρου Υγείας.

 

Περισσότερα: Προοδος εργασιων στο Κεντρο Υγειας της Ιερας Μητροπολεως Κινσασας

Κατηγορία: Νέα

Την Κυριακή 23 του μηνός Απριλίου κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την σωτήρια ομολογία του Αποστόλου Θωμά και την μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας  κ. Νικηφόρος  λειτούργησε στην ενορία του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού  Μάρκου και στην συνέχεια παρέστει στην Πασχαλινή εκδήλωση που ετοίμασαν η νεολαία ενοριών της Μητροπόλεως.

Περισσότερα: Πασχαλινη Εκδηλωση Νεολαιας Ενοριων της Μητροπολεως Κινσασας

Κατηγορία: Νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος το βράδυ της εορτής της Αναστάσεως προσήλθε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ελληνικής Κοινότητος Κινσάσας προκειμένου να τελέσει αφενός την τελετή της Αναστάσεως και αφετέρου την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Περισσότερα: Πασχα, Κυριου Πασχα, στην Κινσασα

Κατηγορία: Νέα

Σελίδα 1 από 6